Werkwijze & Uitleg

De Mobiele Pietsaria is een foodtruck dat de catering volledig uit uw handen neemt, maar kan ook een aanvulling op uw catering zijn. De Mobiele Pietsaria komt naar de locatie van uw festiviteit toe. Wij zorgen voor verse ovenheerlijke pietsa’s, borden, bestek en servetten. U hoeft alleen een locatie en de drankjes te verzorgen.

De Pietsabakkerij is voor allerlei verschillende gelegenheden in te huren, zoals:

  • Verjaardagsfeesten, Vrijgezellenfeesten, Bruiloften en Trouwerijen, Huwelijksfeesten, Geboortefeesten, Kinderfeestjes, Familiefeesten, Rouwbijeenkomsten;
  • Tuinfeesten, Buurtfeesten, Dorpsfeesten, Straatfeesten, Verenigingsfeesten;
  • Jubileum, Recepties, Reünies;
  • Bedrijfsfeesten, Borrels;
  • Festivals, Concerten, Markten, Braderieën;
  • Workshops Pietsabakken.

… en elke ander denkbare evenement en festiviteit, zowel particulier als zakelijk. De Pietsaria is geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot oud en zowel voor kleine groepen als grotere groepen. Met de Pietsaria bent u verzekerd van ovenheerlijke versgebakken pietsa’s voor uw gasten.

Er zijn naast ambachtelijk gebakken pietsa ook gezonde salades en heerlijke toetjes. Het aanbod verschilt per seizoen. De Griekse, pasta en rauwkostsalades zijn het populairst.

Werkwijze
De Piestaria komt aan op de locatie van uw festiviteit en zal worden opgebouwd. De totale opbouwtijd van de Pietsaria duurt ongeveer anderhalf uur. Nadat de vlam in de oven gaat en alles klaar staat kan er begonnen worden met bakken.

Op een dunne krokante bodem wordt tomatensaus met kruiden gesmeerd die rijkelijk belegd wordt met verse groenten en een laag heerlijk geraspte kaas. Nu alleen nog de oven in, en daar is dan die ovenheerlijke, ambachtelijk gebakken pietsa. De pietsa wordt gebakken in een zelfgemaakte stalen houtgestookte oven.

Pietsa wordt geserveerd op een servetje, salades op stenen borden en toetjes op een papieren bordje. Nadat de gasten zijn uitgegeten worden alle borden, bestek verzameld en de bakkerij weer afgebouwd, waarna de Pietsaria weer vertrekt. Afval wordt zoveel mogelijk beperkt. Nadien wordt de plek weer schoon achtergelaten. 

De Pietsaria bakkerij wordt verlicht met led-lampjes en er is een koelkastje aanwezig voor de te koelen producten. Beiden verbruiken weinig stroom. Voor kleinere feestjes wordt er een batterij gebruikt. Voor grotere en/of meerdaagse evenementen is een stroomaansluiting van 220 volt noodzakelijk. Het verbruik zal echter met maximaal een kilowatt per dag miniem zijn.

Mogelijkheden
Heeft u vragen over mogelijkheden ? neem vrijblijvend contact met ons mij op